Serveis

Portes metàl·liques, de garatge, baixos comercials, naus industrials i tot tipus d'automatismes

En DOOR SYSTEM comptem amb els millors serveis parell el correcte funcionament de les seues portes metàl·liques. Tot el nostre equip està a la seua disposició per a ajudar-lo en el que necessite a través de la seua experiència i coneixements. No dubte a posar-se en contacte amb nosaltres per a sol·licitar un pressupost sense compromís o perquè li atenguem en tot el que requerisca. Som ací per a ajudar-lo.

Adequació al Marcatge CE de Portes de Garatge

 • System Door & Devices SL realitza l'adequació de les portes de garatge, de qualsevol fabricant, a la normativa comunitària. Rebrà per uns dels nostres comercials un assessorament complet i li oferirem la millor solució possible a cada cas en concret.
 • Adequació d'altra banda obligatòria com es desprén del document ressenyat més a baix i del qual els deixem enllaç.
NORMATIVA APLICABLE

Reparació de portes de garatge automàtiques

 Per a portes i barreres situats en zones accessibles a les persones i utilitzades per al pas de mercaderies i/o vehicles.
 • Integral amb Urgències Laborable (*SMIUL): Comprén, el servei de Greixatge i Revisió per Porta de Garatge, incloent en qualsevol Reparació els desplaçaments, Mà d'Obra i Peces de recanvi a substituir que formen part de la pròpia porta. Incloent Servei d'Urgències.
 • Normal (SMN): Comprén, el servei de Greixatge i Revisió per Porta de Garatge, amb facturació a part de qualsevol Reparació que es produïsca en el trimestre de Mà d'Obra, desplaçaments i Peces de recanvi a substituir que formen part de la pròpia porta.

Manteniment de portes tallafocs


Nomal RF: (SMNRF) Comprén revisió de :
 • Folgances i ajust de les mateixes
 • Juntes intumescentes
  Espiells: Defectes del Vidre
  A les portes de dues fulles, dispositiu de coordinació de tancament
  Si existeix, dispositiu de retenció electromágnetica.
Es deixarà constància del manteniment realitzat en un document que registre les operacions dutes a terme, el qual haurà de conservar el propietari, així com en una etiqueta visible adherida a la porta, que indique la data de l'últim manteniment, el nom de la persona que el va realitzar i la data del pròxim manteniment a realitzar.

Sol·licite pressupost